Ultimele stiri

Monica Macovei îşi face partid: „Am văzut cine suntem şi câţi suntem”

Monica Macovei

După ce a candidat ca independent, Monica Macovei s-a decis: îşi face partid. Europarlamentarul a anunţat, pe o reţea de socializare că va da curs solicitării susţinătorilor săi şi va pune baza unei noi construcţii politice, informează Digi24.ro.

Programul politic al viitoarei formaţiuni politice va fi chiar programul cu care Monica Macovei a intrat în cursa pentru alegerile prezidenţiale şi al cărui principalul obiectiv este lupta împotriva corupţiei.

Monica Macovei susţine că scorul pe care l-a obţinut la alegerile din 2 noiembrie – de 4,44% – ar fi putut da, raportat la parlamentarele din 2012, un număr de aproximativ 20 de deputați și 10 senatori. „Împărțim împreună aceleași valori – dreptate, justiție, demnitate, integritate -, iar acestea vor fi baza noii construcții. Tot entuziasmul din campania electorală și din ziua alegerilor trebuie organizat. Am văzut cine suntem și câți suntem. Vedem și cât de repede ne putem multiplica numărul. Suntem aproape jumătate de milion astăzi, peste un an putem fi de două ori mai mulți”, a scris Monica Macovei pe pagina sa de Facebook.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*