Ultimele stiri

Monica Macovei la Timișoara: „Vreau să avem o Românie în care totul să se rezolve cu un zâmbet și un click”

Monica Macovei

Monica Macovei, candidat independent pentru funcția de președinte al României, a început campania electorală la Timișoara, cu un eveniment organizat sâmbătă, 4 octombrie 2014, de voluntarii și susținătorii ei. Monica Macovei a spus că dorește transformarea României, mai ales că toți ceilalți politicieni promit „schimbarea” țării, deși au stat ani de zile la putere.

„Schimbarea deja nu mai înseamnă nimic, sunt cuvinte goale. Ponta e la putere de peste 2 ani de zile şi acum promite schimbarea României. Băsescu e preşedinte de 10 ani şi încă vorbeşte de schimbare. Johannis vorbeşte de asemenea de schimbare, deși PNL a fost la guvernare de mai multe ori. Tăriceanu şi Udrea vorbesc de schimbare, deşi au fost şi ei la putere. Vreau să transformăm România, așa încât președintele să fie angajatul românilor”, a spus Monica Macovei.

Monica Macovei pledează pentru transformarea României prin cele 10 porunci pentru politicieni, incluse în viziunea pentru ţară, și prin cele 100 de măsuri și proiecte pentru România, pe care le propune.

“În final vreau să avem o Românie în care totul să se rezolve cu un zâmbet și un click. Noi să fim demni, să nu ne umilească nici politicienii, nici funcționarii, niciun fel de birocrație. Să mergem fericiți pe stradă, pentru că ai noștri copii au școli bune, avem o sănătate decentă cel puțin, avem o slujbă și suntem liberi. Să nu fim cenușii, supărați, cu capul în jos, ci să mergem veseli și relaxați pe stradă. Acesta este drumul nostru pe care trebuie să mergem”, a declarat Monica Macovei.

1 Commentariu pe Monica Macovei la Timișoara: „Vreau să avem o Românie în care totul să se rezolve cu un zâmbet și un click”

  1. Cand spune adevarul,acum sau cand era in campanie la Timisoara alaturi de Predoiu ?
    Cum poate veni in fata noastra sa ne spuna inversul celor ce ne spunea atunci?
    Asa este in politica.Nu poate sa spuna nimeni ca nu este adevarat .-

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*