Ultimele stiri

Monica Macovei este de părere că Gigi Becali nu ar trebui să fie graţiat: „Dacă eşti în fotbal, nu înseamnă că ieşi mai devreme”

Deşi s-a discutat mult pe acest subiect, europarlamentarul Monica Macovei este de părere că Gigi Becali nu ar trebui să fie graţiat.  Aceasta a declarat că nu este de acord cu astfel de acte de „milostenie” pentru oameni care nu au, cu adevărat, probleme.

„Graţiezi un bătrân, un om sărac, un tată care trebuie să fie alături de copii şi de prezența căruia e nevoie acasă. Nu văd de ce să graţiezi pe un om care are tot ce îi trebuie acasă, care nu are o boală de care nu se poate trata în regimul penitenciar. Nu văd aceste motive pentru milostenie. E un motiv de compasiune. Gigi Becali nu are aceste probleme. Dacă eşti în fotbal, nu înseamnă că trebuie să ieşi mai devreme”, a spus aceasta.

Monica Macovei a mai afirmat că, deşi pare că nu a greşit atât de mult, de fapt, Gigi Becali „şi-a pus un milion de lei în buzunar” în urma transferului de terenuri.

„Hai, să înţeleagă toată lumea! Dacă faci un schimb de terenuri între mine, persoană privată, adică Gigi Becali, şi statul, şi terenul lui Gigi Becali valorează un leu şi terenul statului valorează un milion de lei, şi faci schimbul acesta, tu, deodată, îţi pui în buzunar un milion”, a afirmat aceasta.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*