Ultimele stiri

Monica Tatoiu, către studenții de la Universitatea de Vest din Timișoara: „Dacă vreți în viață să nu muriți de foame, trebuie să puneți osul la treabă”

monica tatoiu

O nouă conferință de management al carierei a avut loc, astăzi, la Universitatea de Vest din Timișoara. Dacă la sfârșitul anului trecut, cosmonautul Dumitru Prunariu le-a vorbit studenților despre cum pot să reușească în carieră, astăzi au fost invitați să vorbească despre același subiect femeia de afaceri de succes Monica Tatoiu, dar și fostul ministru al Educației Anton Anton.

Primul invitat care a luat cuvântul a fost Monica Tatoiu, care le-a spus studenților că „dacă vreți în viață să nu muriți de foame și să nu fiți sclavii unora mai șmecheri decât voi, primul lucru pe care trebuie să-l acceptați în primii 10-15 ani de muncă este să puneți osul la treabă, să munciți mai mult decât se cere de la voi”.

Mai mult, femeia de afaceri le-a recomandat studenților să citească cât mai mult, ca să nu ajungă ca Marian Vanghelie. „Asta e marea voastră problemă, nu sunteți culți. În România nu se citește și veți ajunge să vă bateți pe piața muncii cu ungurii, țară în care se citește de zece ori mai mult ca în România”, a comentat Monica Tatoiu.

„Dacă faci ceva ce-ți place, succesul este sigur. Consider că asumarea responsabilității este unul din pilonii fundamentali a unei cariere, dacă vrei să ai o carieră de succes, în care să avansezi”, a explicat și Anton Anton.

 

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*