Ultimele stiri

Moș Crăciun așteaptă scrisorile copiilor cuminți. Unde i-o poți lăsa

mos craciun

Moș Cărciun așteaptă ca toți micuții cuminți să-i scrie pentru a ști cu ce cadouri să-i facă fericiți. În acest sens, bătrânul Moș Crăciun a lăsat o cutie în Piața Victoriei, lângă brad, unde micuții pot lăsa scrisorile. Ba mai mult, Moșul le-a scris el însuși ceva copiilor.

Dragii  Moşului,

Am lăsat la Târgul de Crăciun, lângă Bradul de 12 m, vizavi de Atelierul Moșului, o cutie mare unde aştept sa primesc scrisori de la copiii cuminţi.

În seara de 21 decembrie, la ora 17.30, atunci când voi ajunge la Târgul de Crăciun din Timișoara, voi dărui cadouri copiilor care mi-au  scris cele mai frumoase  şi interesante  scrisori.

ATENŢIE! Îmi vor putea scrie doar copiii care  au  intre 3 si  10 ani împliniți  şi au fost tot anul cuminţi şi ascultători.

Cei mici, care nu ştiu să scrie pot fi ajutaţi de părinţi  şi bunici.

Scrisorile  le  primesc până în  data  de 19 decembrie  si trebuie să conţină numele, vârsta si numărul de telefon al celui care semnează scrisoarea!

Vreau sa le mulţumesc celor care vor fi alături de mine în seara de 21 decembrie sa împart darurile: Primăria Municipiului Timişoara, Casa de Cultura a Municipiului  şi UPC Romania.

 Cu dragoste,

Moş Crăciun

Astfel, în data de 21 decembrie, de la ora 17.30,  Moş Crăciun va sosi pe scena din Piaţa Victoriei, în cadrul spectacolului “Cadouri Muzicale cu Moş Crăciun”, prezentat de Teatrul pentru copii şi tineret “Merlin” Timişoara în colaborare cu Asociaţia “Totalart”. Cu această ocazie se vor împărţi cadouri copiilor şi vor fi premiate cele mai frumoase scrisori trimise Moşului.

Atenţie, Moşul primeşte scrisori de la copii cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani, până în data de 19 decembrie, în cutia pe care a lăsat-o la Târgul de Crăciun, lângă brad.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*