Ultimele stiri

Motive de bucurie pentru locuitorii din zona stadionului. Ce se va întâmpla cu Festivalul Berii

festivalul berii

Timișorenii care locuiesc în zona stadionului „Dan Păltinișanu”, au motive de bucurie. Asta pentru că scapă de mirosul sufocant de mici, dar și de zgomotul infernal din timpul concertelor din cadrul Festivalului Berii.

Pentru că Primăria Timișoara nu mai vrea să-i lase pe organizatorii festivalului în zona stadionului, aceasta a pierdut 50.000 de euro. Asta în condițiile în care sponsorizarea pe care organizatorii manifestării o ofereau primăriei a fost de 300.000 de euro, timp de trei ani, iar contractul a fost semnat în martie 2013.

Totuși, potrivit reprezentanților municipalității, Festivalul Berii va avea loc în acest an, însă la Pădurea Verde, în perioada 5-7 iunie.

„Ca urmare a faptului că platoul din exteriorul stadionului Dan Păltinișanu nu mai este o opțiune viabilă pentru desfășurarea evenimentului – din cauza numeroaselor sesizări pe care le-au făcut locatarii din zonă, cerând municipalității să mute amplasamentul destinat desfășurării evenimentelor într-o alta locație – au fost căutate soluții pentru identificarea unei alte locații optime desfășurării acestui eveniment”, scrie în referatul ce însoțește proiectul de hotărâre pentru rezilierea contractului.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*