Ultimele stiri

Motivele pentru care Dan Voiculescu nu a scăpat de controlul judiciar

Dan Voiculescu a aflat azi de ce nu scapă de controlul judiciar. Magistraţii au explicat păstrarea acestei măsuri în dosarul în care e acuzat de şantaj. Două dintre argumentele instanţei au fost că infracţiunile comise de Dan Voiculescu au afectat libertatea psihică a persoanei şi au atins echilibrul social firesc.

Magistraţii precizează că faptele lui Dan Voiculescu au fost săvârşite în calitate de persoană publică, iar acesta ar fi apelat la constrângere şi ameninţarea cu darea în vileag a unor fapte compromiţătoare, pentru a obţine beneficii materiale. Ar fi şantajat astfel mai mulţi oameni de afaceri, pentru ca, în schimb, aceştia să semneze contracte de publicitate cu trustul media pe care îl conducea, informează Digi24.ro.

Procurorii DNA l-au pus pe omul de afaceri sub control judiciar, într-un dosar în care e acuzat că ar fi şantajat trei patroni cărora le-ar fi cerut bani mascaţi în contracte de publicitate.

Aceeași sursă informează că Dan Voiculescu a contestat măsura controlului judiciar, susţinând că nu este necesară și că denunțurile depuse de mai mulți oameni de afaceri sunt minciuni, însă cererea sa a fost respinsă. 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*