Ultimele stiri

Motocicletă furată, vândută, iar apoi din nou furată

Doi tineri de 31 şi 23 de ani sunt cercetaţi pentru furtul unei motociclete. Unul dintre ei a fost depistat  în trafic cu motocicleta neînmatriculată şi fără a deţine permis de conducere. De asemenea, cei doi sunt cercetaţi şi pentru alte fapte de furt de vehicul.

Un tânăr de 31 de ani, a fost oprit ieri pentru un contol în localitatea Becicherecul Mic, astfel s-a descoperit că bărbatul nu avea permis de conducere, iar motocicletă avea aplicate plăcuţe cu numere false de înmatriculare.

În acelaşi timp, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au stabilit că motocicleta ar fi fost furată în luna mai 2014. Pentru acest furt, tânărul de 31 de ani, ar fi fost ajutat de un prieten de-al său de 23 de ani. În urma sustragerii, aceştia au vândut motocicleta  în localitatea Cernăteaz.

Însă hoţii nu s-au mulţumit cu atât, în noaptea de 19 spre 20 ianuarie, tinerii au furat din nou motocicleta, de această dată de la persoana din Cernăteaz, pe motivul că le-ar fi datorat o sumă de bani.

În final, tinerilor li s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, prejudiciul fiind recuperat.

 

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*