Ultimele stiri

Mr.Bean își vinde masina! Un legendar McLaren F1 cu care a facut doua accidente, îi va aduce un profit uriaș

Celebrul Rowan Atkinson isi vinde masina, un legendar McLaren F1 cu care a facut doua accidente!

Mr. Bean e extrem de pasionat de masini si are in garaj cativa bolizi de sute de mii de euro.

Actorul a devenit faimos si pentru cateva accidente grave, petrecute la viteze mari. Doua dintre ele s-au intamplat la volanul unui MCLaren F1, cumparat in 1997 cu 700.000 de euro.

In 2011, masina a fost distrusa dupa ce a intrat intr-un pom cu ea. Mr.Bean a primit insa 1 milion de euro de la compania de asigurari, cea mai mare suma platita vreodata in Marea Britanie.

Acum, actorul britanic a scos-o la vanzare cu 9 milioane de euro, desi sustine ca nu a cumparat masina pentru profit.

McLaren a construit doar 64 de modele F1 in anii ’90, iar faptul ca acest model i-a apartinut unui nume atat de faimos in intreaga lume face ca masina sa nu duca lipsa de oferte.

„Intre un McLaren cu 1000 de km la bord si unul cu 41.000, dar care i-a apartinut lui Rowan, eu l-as alege pe cel al actorului. Are o istorie interesanta, iar oamenii cauta asta la o masina. Jay Leno are una, Ralph Lauren are una, sunt colectionari credibili.

E o masina practic noua dupa accidentul din 2011, McLaren a reconstruit-o si a facut o treaba buna la ea”, sustine David Clark de la compania Taylor & Crawley, cea care intermediaza vanzarea masinii.

Atkinson, care tocmai s-a despartit de sotie dupa 23 de ani, sustine ca nu a cumparat masina ca sa faca profit, desi va ramane cu aproximativ 8 milioane de euro in buzunar dupa vanzarea ei.

„Am cumparat-o pentru calitatea ei si pentru designul revolutionar de la acea vreme. A fost bine ca am investit in ea, timpul a demonstrat ca masina a meritat banii platiti la acea vreme. A devenit o valoare iar acum e timpul ca altcineva sa se bucure de ea”, a declarat celebrul actor.

Masina a fost implicata intr-un accident grav in 2011.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*