Ultimele stiri

Mulți timișoreni au profitat de reducere și și-au plătit impozitele. Care este situația la ora actuală la plata taxelor

Timișorenii sunt printre cei mai responsabili locuitori ai României. O dovedește faptul că până în data de 31 martie, o mare parte dintre ei își plătiseră deja taxele și impozitele. Practic, numai la finele acestei săptămâni, la Timișoara, s-au încasat nu mai puțin de 2 milioane de lei numai din impozitele pe clădiri.

Astfel, în total, în primele trei luni, au fost încasate 16, 24 milioane lei dintr-un total de 23 milioane de lei/an, asta însemnând în procente 70,6%. Nici la impozitul pe terenuri timișorenii nu stau rău. S-au strâns 2,89 milioane lei din 4,4 milioane, deci 63,63%.

Mai leneși au fost deținătorii de autovehicule. Aici s-au adunat doar 8, 3 milioane lei dintr-un total de 18 milioane.

„Aici stăm mai prost, dar nu e o problemă, până la sfârșitul anului vom încasa cât trebuie. Timișorenii trebuie să facă dovada că sunt bun contribuabili. Pentru municipalitate este important să dispună de bani pentru a susține numeroasele proiecte ce au fost lansate cu bani de la bugetul local. De la Guvernul României nu prea primim nimic. Am primit anul trecut 5 milioane pentru Spitalul de Copii, anul acesta știm că vom primi încă 5, dar eu am trimis o adresă către premierul Victor Ponta. (…) Aștept receptivitate din partea Guvernului”, a explicat primarul Nicolae Robu.

Vă reamintim că până la 31 martie timișorenii au dispus de o reducere de 10% la plata impozitului.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*