Ultimele stiri

N-au ținut cont de avertizările polițiștilor locali! Zeci de sancțiuni aplicate celor care nu au respectat indicatoarele cu oprirea interzisă

Așa cum anunța la începutul acestei săptămâni, Poliția Locală Timișoara a demarat acțiuni de verificare a zonelor în care sunt amplasate indicatoare cu oprirea interzisă cu excepția riveranilor. Într-o singură zi, aproape 50 de șoferi s-au ales cu amenzi de toată frumusețea.

„Verificările vin ca urmare a sesizărilor primite de la cetățenii din zonele respective. Astfel s-a acționat pe străzile Gheorghe Lazăr, General E. Grigorescu și E. Ungureanu, unde în numai o zi au fost aplicate un număr de 47 sancțiuni contravenționale.”

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație acționează în continuare pe această linie, și anunță că oprirea  în locurile în care acest lucru este interzis cu excepția riveranilor se sancționează cu amenzi de la 170 la 255 lei și 2 puncte penalizare la permis, iar pentru staționare sancțiunea este de la 340 la 425 lei și 3 puncte penalizare la permis.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*