Ultimele stiri

Nacreală cu iaurt

retete culinare

Ingrediente: 1 kg cartofi noi, 2 morcovi, 2 rădăcini de păstârnac, 3-4 roşii, 1 ardei mare gras roşu, 1 legătură de leuştean, o legătură pătrunjel, 1 ceapă mare uscată, 2 linguri maggi secretul gustului cu gust de legume, 4 ouă, 2 l iaurt acru.

Preparare

Se curăţă cartofii, se spală, se taie cubuleţe şi se pun la fiert cu apă rece, apoi adăugăm legumele, morcovul şi păstârnacul se curăţă şi se taie feliuţe subţiri, roşiile se taie fideluţă, ceapa o tocăm cât mai mărunt, ardeiul gras îl tăiem bucăţele mici şi apoi le fierbem la foc mare, adăugăm maggi secretul gustului după gust şi la final adăugăm iaurtul, lăsăm să tragă un clocot, oprim focul şi dăm drumul în oală la ouăle bătute nu prea tare, adăugăm pătrunjel şi leuştean tocat mărunt, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*