Ultimele stiri

Ne le place cartea! Doi liceeni nepregătiți din Timiș au încercat să copieze la ultima probă a BAC-ului. Cum au fost pedepsiți

bacalaureat

Doi absolvenți de liceu din județul Timiș s-au gândit că e mai bine să nu învețe pentru examenul de Bacalaureat în ideea că vor putea să copieze la Bacalaureat. Din păcate pentru ei, supraveghetorii au fost prea vigilențio și i-au surprins în timp ce încercau să fraudeze „examenul maturității”.

Vorbim despre un licean care a susținut proba la alegere a profilului și specializării la Biologie, și un altul care a dat examen la Geografie. Potrivit reprezentanților ISJ Timiș, unul dintre aceștia a încercat să copieze de pe niște fițuici, iar celălalt a fost prins în timp ce butona telefonul mobil.

Pentru fapta lor, tinerii au primit nota 1, au fost eliminați din examen și nu vor mai avea voie să se înscrie la următoarele două sesiuni ale examenului de Bacalaureat.

La ultima probă a examenului de Bacalaureat s-au înscris din județul Timiș 1.155 de candidați, însă 255 nu s-au mai prezentat.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*