Ultimele stiri

Ne putem plimba cu maşinuţele turistice prin Timişoara. Care este unul dintre trasee

Veşti bune pentru turiştii care ajung în capitala Banatului, dar şi pentru timişoreni. Maşinuţele turistice sunt pregătite să-i plimbe pe străzile oraşului pe cei curioşi să-l admire. Potrivit primarului Nicolae Robu, unul dintre cele mai scurte trasee este cel din centrul Timişoarei prin pasajul Michelangelo, Bastion şi apoi spre Catedrala Mitropolitană. Deocamdată, nu se ştie care este tariful pentru o astfel de plimbare cu maşinuţele turistice.

„Am forţat lucrurile şi iată că sunt apte să circule acele mijloace, în momentul de faţă. Cine doreşte să circule cu ele, se poate adresa RATT-ului şi poate să facă o promenadă fără nicio problemă. Nu circulă pe oriunde prin oraş, avem trasee. Un traseu scurt poate fi din zona catedralei pe B-dul Pârvan, prin subpasajul Michelangelo până la Pestalozzi, de acolo înapoi la Michelangelo, traversarea podului Michelangelo, apoi pe B-dul Brătianu până în zona Miu, înapoi până la intersecţia cu B-dul Michelangelo, de acolo înspre Banca Naţională – Bastion, popas la Bastion, unde există lucruri de văzut şi înapoi”, a explicat, astăzi, Nicolae Robu.

Potrivit primarului Timişoarei, pot fi create şi alte trasee, în funcţie de cerinţele celor interesaţi să se plimbe cu maşinuţele turistice.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*