Ultimele stiri

Neatenția face noi victime! Două femei lovite de mașină, la Timișoara

smurd

O femeie de 57 de ani şi o minoră de 15 ani au fost accidentate de autoturism în timp ce traversau carosabilul, pe raza municipiului Timişoara.

Luni, în jurul orei 19.20, poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe raza municipiului Timişoara. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au constatat că un tânăr de 33 de ani, din Timişoara, a condus un autoturism pe bulevardul 16 Decembrie 1989, iar la un moment dat a surprins şi accidentat un pieton care traversa strada prin loc marcat şi semnalizat corespunzător. În urma accidentului, pietonul, o minoră de 15 ani, a suferit răni grave.

La aceeaşi dată, în jurul orei 19.35, poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi despre producerea unui alt accident rutier pe strada Circumvalaţiunii. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au constatat că un tânăr de 25 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe strada mai sus menţionată, ar fi surprins şi accidentat un pieton care traversa carosabilul prin loc nepermis. În urma accidentului, pietonul, o femeie de 57 de ani din Timişoara, a suferit răni grave.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*