Ultimele stiri

Nebunie curată! Cum s-a răzbunat pe concubinul ei

politia

O femeie de 44 de ani şi fiul acesteia de 19 ani i-au provocat unui bărbat din Checea un prejudiciu de pe peste 5.000 de lei. Probabil din răzbunare, cei doi au distrus mai multe bunuri ale bărbatului după ce le-au dat foc în curtea imobilului în care acesta locuia.

„La data de 18 august, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Checea au fost sesizaţi de către un bărbat din localitatea mai sus menţionată, despre faptul că două persoane i-au distrus prin incendiere mai multe bunuri. În urma investigaţiilor, poliţiştii au stabilit că bănuiţi de comiterea faptei ar fi o femeie de 44 de ani, concubina reclamatului şi fiul acesteia de 19 ani. În fapt, cei doi ar fi distrus prin incendiere, în curtea imobilului reclamatului, mai multe articole vestimentare ale acestuia şi alte bunuri, distrugând şi două ferestre ale locuinţei şi acoperişul casei”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Prejudiciul creat este estimat la 5000 de lei.

La faţa locului, în timpul conflictului au fost prezente mai multe rude ale femeii, fapt pentru care s-a solicitat sprijin Poliţiei Oraşului Jimbolia şi jandarmilor.În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Totodată, jandarmii au aplicat 5 sancţiuni contravenţionale conform Legii 61/1991 în valoare totală de 1000 de lei.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*