Ultimele stiri

NESIMȚIRE CRASĂ! Doi șoferi au inaugurat subpasajul Michelangelo pe betonul proaspăt turnat! Primarul Nicolae Robu anunță sancțiuni drastice

Michelangelo

Incredibil, dar adevărat.  Deși interzis, doi şoferi teribiliști au intrat cu maşinile în zona de subpasaj de la Michelangelo, după ce acolo se turnase de curând un strat de radier. Cu multă nesimțire, aceștia au înlăturat barierele puse acolo și au făcut o întoarcere exact pe betonul pe care muncitorii l-au turnat până în jurul miezului nopții. Acum, nu doar cei doi șoferi riscă să fie sancționați, ci și polițiștii locali care trebuiau să păzească zona.

Lucrările trebuie refăcute, dar,  din fericire, primarul Nicolae Robu anunță că pagubele se pot remedia fără costuri foarte mari. Totuși, ar fi existat și posibilitatea de a se fi fisurat radierul și atunci trebuia refăcut totul.

Deși, teoretic, acolo există pază, se pare că polițiștii locali aflați la datorie nu au fost pe fază. Acum, aceștia riscă să fie dați afară pentru incompetența de care au dat dovadă.

„Vor fi daţi afară, va trebui să aplicăm legislaţia muncii. Daunele nu sunt mari și de ele se va ocupa de ele firma care se ocupă de șantier.”, anunță Nicolae Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*