Ultimele stiri

NESIMȚIRE CRASĂ! Pe pistele pentru bicicliști ce leagă Timișoara de Serbia circulă căruțe și mașini

Nesimțirea șoferilor care se cred stăpânii pistelor de bicicliști amenajate pe malul Begăi depășește orice limită. După ce Timișoara Online v-a prezentat la începutul lunii octombrie, cum în apropiere de localitatea timișeană Utvin se circula cu mașina și căruța pe pista dedicată exclusiv bicicliștilor, iată că povestea se repetă.

20140929_171228 (1) 20140929_172618 (1)

Indignat de ceea ce se întâmplă, un timișean a postat pe un site de socializare un video în care o mașină circula pe pista de biciclete din apropierea fabricii Nestle. Mai mult decât atât, neșimțirea șoferului nu se oprește aici. Acesta a avut tupeul să le ceară bicicliștilor ce se aflau în fața sa să se dea la oparte pentru a putea trece. Evident acest lucru fiind făcut sub ameninări.

Video AICI 

“Cam asta s-a întâmplat astăzi după ora 14 pe pista de biciclclete de pe malul Begăi, aproape de fabrica Nestle, venind dinspre Timișoara! Un sofer fără niciun fel de scrupule are și tupeul de a ne cere a ne da în lături, sub amenințarea lovirii cu lopata! Cum credeti că se va schimba ceva la vârful comunitatii noastre când cetațenii care o formează gândesc astfel!?”, a scris Vali Gheorghiu pe Facebook.

Acesta nu este un caz singular și nesimțirea sigur i-a mai lovit și pe alții. Așa că, dacă ați surprins ceva interesant, așteptăm imaginile dumneavoastră pe adresa: redacție@timisoaraonline.ro

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*