Ultimele stiri

Nesimțirea șoferilor R.A.T.T.

ratt

Trăim în secolul vitezei, iar acest lucru nu ne mai miră. Însă, când vine vorba de șoferii R.A.T.T. și modul acestora de a conduce, ne dăm seama că nesimțirea este dusă la extrem.

Zilele acestea troleibuzul 16 a fost împânzit de nemulțumiri în rândul călătorilor, toate acestea din cauza modului în care este condus autobuzul de unul dintre șoferii lui. Agitația a început la stația din fața Universității Politehnica Timișoara, stație în care autobuzul a oprit doar pentru câteva secunde iar călătorii care doreau să coboare nu au avut timp pentru a face acest lucru, situație ce a amuzat studenții părtași la cursa cu „autobuzul magic”, așa cum a fost numit de către aceștia, și a trezit glume la adresa șoferului: „Ghici cine și-a luat bilet primul la Fast and Furios7?” Întreabă amuzat un student, altul răspunde: „Vin Diesel ăsta” făcând referire la șoferul autobuzului.

Câteva sute de metri mai încolo la stația Universitate, șoferul frânează puternic, iar unul dintre bătrânii care călătorea la acel moment își pierde echilibrul și dă să cadă. Din fericire nu a căzut deoarece a fost ajutat de călători să își recapete echilibrul. Luat la întrebări de călători, șoferul și-a continuat cursa fără a răspunde. Probabil întrebările călătorilor nu au trecut de paravanul din sticlă, instalat parcă strategic între călători și șofer.

Contactați telefonic, reprezentanții R.A.T.T. nu au dorit să comenteze cele întâmplate.

2 Commentarii pe Nesimțirea șoferilor R.A.T.T.

  1. relatii.publice@ratt.ro Pe adresa asta am scris de două ori şi am primit răspuns oficial, cu ştampilă, totul ok, Sunt obligaţi prin lege. Iar şoferii respectivi zice-se că au fost sanţionaţi. Dacă aş fi observat că nu era aşa, aveam hârtia (răspunsul lor) la mână. Lăsaţi telefonul. Scrieţi. Ce e scris, scris rămâne!

  2. O situatie asemanatoare s-a intamplat in firobuzul 15, acum ceva timp, cand soferul a pus o frana brusca si un tanar a cazut lat pe jos. Am ramas cateva secunde inainte sa cobor sa vad daca tanarul se ridica, se adunase deja lumea din firobuz in jurul lui. In cele din urma s-a ridicat si a fost ok, insa putea sa se loveasca grav. Nu mi se pare normal sa fim carati ca niste saci de cartofi…

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*