Ultimele stiri

Nicolae Robu a inaugurat reabilitarea de pe Calea Circumvalaţiunii, la trei săptămâni de la finalizarea lucrărilor

Calea Circumvalatiunii

Primarul Nicolae Robu a inaugurat, astăzi, şi reabilitările care au fost aduse pe Calea Circumvalaţiunii. Deşi lucrările de aici au fost finalizate în urmă cu trei săptămâni, edilul a ieşit abia acum să prezinte lucrarea.

„Pe Calea Circumvalaţiunii am făcut o reabilitare prin aşternere de covor asfaltic, pe o porţiune de circa 370 de metri, pe patru benzi, între străzile Gheorghe Lazăr şi Calea Bogdăneştilor. Evident că pe noi ne preocupă să asigurăm netezime şi condiţii foarte bune de trafic, în tot oraşul. Aici am reuşit să facem, după cum se poate observa, o lucrare de o calitate foarte bună, pe una dintre arterele extrem de circulate. Vom continua peste tot pe unde este nevoie. Avem şi în acest an, cum am avut de altfel şi în 2013 şi în a doua jumătate a anului 2012, proiecte foarte ambiţioase de punere la punct a infrastructurii urbane a oraşului”, a declarat primarul.

Edilul a precizat că motivul pentru care nu a apucat să inaugureze strada până acum se datorează vremii nefavorabile. Mai mult, Nicolae Robu se laudă cu alte 20 de străzi reabilitate pe care nu a apucat, încă, să le inaugureze.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*