Ultimele stiri

Nicolae Robu a oprit iniţiativa viceprimarului Stoia. Somaţiile pentru refacerea clădirilor istorice vor fi rescrise

Timişorenii care locuiesc în clădirile istorice din oraş, ale căror faţade trebuie renovate, au primit somaţii că au două săptămâni la dispoziţie să facă reparaţiile necesare.

Iniţiativa, care îi aparţine viceprimarului Traian Stoia, a fost oprită de Nicolae Robu. Primarul a declarat că textul somărilor nu a fost bine formulat, iar, din această cauză, mai mulţi Timişoreni au început renovările fără a avea aprobări.

„Am fost sesizat, zilele trecute, de cetăţeni că au primit notificări că, dacă nu îşi repară faţadele clădirilor în două săptămâni, vor fi amendaţi. Eu n-am ştiut despre textul acelor notificări. În momentul în care mi-a fost adus la cunoştinţă, am sistat transmiterea notificărilor cu textul respectiv şi am cerut înlocuirea lui cu un altul mai potrivit”, a declarat edilul.

Primarul a declarat că va reformula textul astfel încât timişorenii să aibă la dispoziţie trei luni pentru a depune documentele necesare obţinerii autorizaţiei de construcţie. Apoi, după primirea acesteia, vor avea timp o lună să pornească lucrările.

„Acestea sunt termene realiste şi evident că noi ne angajăm să eliberăm autorizaţiile. Trebuie să avem în vedere că o autorizaţie presupune ca la dosar să existe o mulţime de avize, iar obţinerea lor ia timp”, a mai spus Nicolae Robu.

Primarul a adăugat şi că timişorenii, care au primit astfel de notificări, nu vor fi amendaţi dacă nu încep lucrările în 2 săptămâni.

1 Commentariu pe Nicolae Robu a oprit iniţiativa viceprimarului Stoia. Somaţiile pentru refacerea clădirilor istorice vor fi rescrise

  1. Aloooo…comunicati intre voi fratilor…faceti parte din aceeasi alianta USL

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*