Ultimele stiri

Nicolae Robu a trecut drona primită cadou în declarația de avere. Cât de bogat este primarul Timișoarei

Nicolae Robu

Nicolae Robu, primarul Timișoarei, și-a publicat declarația de avere pe anul 2014. Se pare că edilul șef are mai puțini bani în conturi decât anul trecut. Nicolae Robu nu a uitat să-și treacă în declarația de avere și drona primită cadou de la angajații din primărie de ziua lui onomastică.

Astfel, din declarația de avere aflăm că Nicolae Robu are un teren cumpărat în anul 2005 în Timișoara, două apartamente, două mașini, un Cielo și un Laguna 2. De asemenea, primarul Timișoarei are în conturile bancare peste 38.000 de lei.

În ceea ce privește veniturile anuale, edilul șef a câștigat anul trecut aproape 68.000 de lei din salariul de primar al Timișoarei, alți 152.000 de lei pentru că a exercitat diferite activități didactice și de cercetare ca profesor universitar la Universitatea Politehnica din Timișoara și 1.600 de lei pentru că este membru de onoare al Academiei Oamenilor de Știință din România.

Soția primarului Nicolae Robu, Florica Robu, este profesor la Școala cu clasele I – VIII Nr. 30 din Timișoara și a avut un salariu pe 2014 de aproape 10.000 de lei.

 

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*