Ultimele stiri

Nicolae Robu a votat pentru ieşirea de la guvernare a PNL. „Consider că USL a fost un proiect politic serios, dar PSD l-a trădat!”

Nicolae Robu a comunicat, marţi, că în calitate de vicepreşedinte al PNL a votat pentru ieşirea partidului liberal de la guvernare.

„Avand in vedere ca:

  1. PSD a refuzat sistematic – si refuza si in clipa de fata! – sa accepte propunerea PNL de ocupare a posturilor de ministru si a postului de vicepremier vacantate de ocupantii lor liberali, cu Klaus Iohannis ministru de interne si vicepremier,
  2. PSD a dovedit zi de zi ca nu (mai) doreste sa-si tina angajamentul de a-l sustine pe Presedintele PNL Crin Antonescu drept candidat la Presedintia Romaniei
  3. PSD s-a dovedit prea putin preocupat de problemele tarii si prea mult de acapararea de putere, exercitand-o, uneori, cu incalcarea normelor statului de drept sau cel putin cu tendinte inspre asa ceva,

Subsemnatul, ca Presedinte PNL Timis si Vicepresedinte PNL pe tara, desi, in absenta punctelor 1-3 de mai sus, as fi preferat ramanerea la guvernare si pastrarea USL, in conditiile date, am votat pentru iesirea de la guvernare si desfiintarea USL. Consider ca USL a fost un proiect politic serios, dar PSD l-a tradat!

Cred in capacitatea PNL de a face performanta „pe picioarele lui” si voi pune umarul la maximum – in primul rand prin rezultate in administratie, pentru Timisoara si timisoreni! – pentru ca acest lucru sa se intample. Deci, revenim la… „Prin noi insine!”

Cu scuzele de rigoare fata de toti cei care, ca si mine, au crezut sincer in proiectul USL, pentru cota parte de vina, in opinia mea foarte redusa, dar nu nula, care ne revine si noua, liberalilor, pentru esec”, a comunicat Nicolae Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*