Ultimele stiri

Nicolae Robu, acuzat de incompetență în cazul Liceului Lenau. Cine face acuzațiile

Nicolae Robu

Incompetență. De asta estea acuzată Primăria Timișoara și implicit primarul Nicolae Robu în cazul Liceului Lenau, unde, în această dimineață, lucrările au fost stopate de către constructor. Săgețile vin chiar din partea unui consilier local și anume a social-democratului Alfred Simonis.

„Situaţia de la Liceul Nikolaus Lenau, unde constructorii au oprit lucrările de reabilitare din cauza unor greşeli de proiectare, este foarte gravă. (…) Îi solicit public domnului primar Nicolae Robu să ia atitudine, în ritm alert cum îi place dânsului să spună, pentru că la mijloc se află peste 1000 de copii. În situaţia de faţă, Nicolae Robu nu mai poate da vina nici pe Guvern, nici pe „peisagiştii inculţi” şi nici nu poate acuza jocuri politicianiste. Este doar incompetenţă. Cred că e momentul potrivit ca domnul primar să-şi asume responsabilitatea pentru situaţia în care ne aflăm şi, mai mult decât să-şi asume, trebuie să găsească o rezolvare rapidă a problemei de la Liceul Nikolaus Lenau”, a declarat Alfred Simonis.

Social-democratul atrage atenția că situația este atât de gravă încât, în semn de protest, părinții celor peste 1000 de elevi ce învață la Liceul Lenau au putea ieși în stradă pentru a protesta .

„În caz contrar, poate părinţii elevilor de la Liceul Lenau vor apela la o metodă extrem de dragă primarului Timişoarei: mitingul”, a mai adăugat cosilierul.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*