Ultimele stiri

Nicolae Robu aduce vești bune pentru juniorii care joacă fotbal la Timișoara

Nicolae Robu

Primul Centru de Excelență de Pregătire în Fotbalul de Performanță a juniorilor din țară, va fi înființat la Timișoara! O spune primarul Nicolae Robu, care susține că împreună cu conducerea FRF a luat decizia care va schimba viețile a sute de micuți pasionați de fotbal, din Timiș și nu numai.

“Astazi, am convenit cu conducerea Federatiei Romane de Fotbal (FRF) -dl. Presedinte Burleanu si dl. Secretar General Chivorchian-, sa infiintam, la Timisoara, PRIMUL Centru de Excelenta de Pregatire in Fotbalul de Performanta a Juniorilor, din tara. Vom incepe cu o grupa de 25 de copii, care au implinit varsta de 14 ani, recrutati de scouter-i federali, din Vestul tarii (preponderent, dar posibil de oriunde, din tara si strainatate). Primaria va asigura pentru ei:

1. Scolarizarea intr-o clasa speciala la Liceul Sportiv „Banatul” din Timisoara

2. Cazarea si masa la Internatul Liceului Sportiv „Banatul” din Timisoara

3. Transportul local

4. Terenurile de antrenament si joc

5. Personalul de administrare a terenurilor de antrenament si joc

Pentru sarcinile 4 si 5, Primaria va putea colabora cu UPT si CJT.

Echipa Centrului de Excelenta va evolua in competitiile nationale la categoria de varsta imediat superioara. Evident, este de asteptat ca Centrul sa alimenteze cu jucatori, alaturi de replicile sale din celelalte zone geografice, loturile nationale, dar si cele mai bune echipe de Liga I, printre care, speram, in curand se va numara si Poli”, a scris Robu pe Facebook.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*