Ultimele stiri

Nicolae Robu: „Am criticat Ordonanța 55 și rămân consecvent. Consider că este o ordonanță care nu-și are locul într-un stat de drept”

Nicolae Robu

Nicolae Robu, primarul Timișoarei, a anunțat astăzi că în curând va avea loc depunerea candidaturii lui Klaus Iohannis. Acesta nu a vrut să comunice câte semnături s-au strâns până acum, dar susține că numărul de semnături depuse va fi foarte mare.

„Vreau să vă spun că vom avea depunerea candidaturii președintelui Iohannis. Numărul de semnături depuse va fi foarte mare. Nu vreau să vă comunic acum câte semnături vor fi. Avem încredere, noi liberii, când spun asta mă refer atât la membrii și simpatizanții PNL, cât și PDL, că electoratul român va vota masiv cu Klaus Iohannis și acesta va câștiga alegerile prezidențiale și va deveni președintele României. Îmi doresc foarte mult să se întâmple acest lucru având în vedere cât de nocivă este guvernarea PSD”, susține Nicolae Robu.

În ceea ce privește traseismul politic, Robu spune că această ordonanță nu-și are locul într-un stat de drept. Ba mai mult, acesta susține că este grav ce a făcut PSD-ul după intrarea în vigoare a acestei ordonanțe.

„Am criticat Ordonanța 55 și rămân consecvent. Consider că este o ordonanță care nu-și are locul într-un stat de drept. Cred că mai grav este ceea ce a făcut și continuă să facă PSD-ul după intrarea în vigoare a ordonanței. Este inadmisibil ca în România anului 2014 să se facă atâta presiune câtă face PSD-ul asupra aleșilor locali din alte partide. Și noi trebuie să jucăm după aceleași reguli, chiar dacă ne-am fi dorit ca regulamentul jocului politic să nu se fi schimbat. Ne dorim să se revină la regulile sănătoase. Din partea noastră nici nu s-a gândit cineva să discute cu vreun ales local de pe poziții de forță sau promisiuni deșănțate cum face PSD-ul. PSD-ul nu este în stare să aducă niciun leu pentru niciun proiect al Consiliului Județean, dau exemplu centrul intermodal.

În schimb se fac promisiuni de milioane și milioane peste tot. Eu încă aștept ca măcar în conturile DSP să intre primii bani pentru Spitalul de Copii. N-au intrat nici acolo, darămite în conturile Primăriei. Timișorenii pot face distincție între ceea ce înseamnă să aprobi niște bani pe niște hârtii și ce înseamnă să-i virezi. Lăsând la o parte aceste lucruri, desigur că aștept să răspundă PSD-ul. Aștept completarea acelui tabel pe coloana destinată PSD-iștilor. Vreau să văd realizările lor în ceea ce privește interesul public”, mai spune Nicolae Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*