Ultimele stiri

Nicolae Robu anunță construirea unui nou corp de clădire la Spitalul Municipal

Veşti bune pentru medicii şi pacienţii de la Spitalul Municipal! Anul 2015 va veni cu cadou mare pentru ei: o nouă clădire. Anunțul a fost făcut astăzi la prezentarea raportului de activitate pentru anul 2014 al Spitalului Municipal din Timişoara chiar de primarul Nicolae Robu.

„Am ajutat toate spitalele aflate în jurisdicția Primăriei, dar în special Spitalul Municipal Timișoara. Am ajutat și la dotarea și reabilitarea Spitalului, dar se impun și altfel de intervenții. O astfel de intervenție ar fi ridicarea unei noi clădiri pentru Spitalul Municipal și în acest perimetru specialiștii trebuie să găsească o soluție pentru construirea unui corp cu demisol, parter și două sau chiar 3 etaje”, a explicat primarul Nicolae Robu.

Nu se știe încă care va fi locația pentru noul corp al Spitalului Municipal, dar se știe că aici ar urma să fie mutate Clinica de Cardiologie ASCAR și bolnavii ce fac tratament radiologic.

Edilul Timișoarei speră ca în proiectul pe care în are în plan, și anume construirea noului corp de clădire, să fie sprijinit și de Guvern, așa cum se întâmplă și la Spitalul de Copii, unde Guvernul a aprobat până acum suma 5 milioane de lei, sumă care însă nu îl mulțumește pe primarul Nicolae Robu.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*