Ultimele stiri

Nicolae Robu anunţă noi schimbări în zona Iosefin

Chiar dacă în zona Iosefin s-au făcut deja numeroase schimbări şi reabilitări, primarul Nicolae Robu a anunţat zilele trecute că are în plan şi alte proiecte care vizează străzile de aici. Pentru început, edilul doreşte să dea drumul circulaţiei în ambele sensuri, pe tronsonul Bulevardul Regele Carol şi Sinaia. Acesta a afirmat că o astfel de modificare se poate realiza în cel mai scurt timp fără să necesite costuri mari.

„Avem în analiză ca de la această intersecţie şi până la cea cu Sinaia, să deschidem o arteră de circulaţie peste liniile de tramvai şi în sensul contrar celui pe care se circulă la ora actuală, adică dinspre Iosefin înspre Sinaia. După analiza preliminară rezultă că este fezabilă o astfel de operaţie cu cheltuieli minime, dar nu e o decizie finală. Trebuie să vedem toate aspectele”, a declarat primarul.

Nicolae Robu vrea să reabiliteze şi să modernizeze întregul bulevard Regele Carol, dar pentru astfel de schimbări majore sunt necesare fonduri europene care nu au fost încă obţinute.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*