Ultimele stiri

Nicolae Robu, apel DISPERAT: „Echipele sportive MOR dacă nu le sprijinim”. Ce le cere timişorenilor

nicolae robu

Faptul că cele mai importante patru cluburi sportive din Timişoara nu mai primesc niciun leu, de câteva luni, de la primărie şi de la Consiliul Judeţean Timiş, este o problemă care nu-i dă pace primarului Nicolae Robu chiar dacă acesta se află în Israel. Vă reamintim că asociaţiile sportive nu mai sunt finanţate din luna iulie, după ce într-un raport al Curţii de Conturi se arată că aceste alocări de fonduri ar fi fost făcute ilegal.

În aceste condiţii, în această dimineaţă, edilul-şef a făcut, pe Facebook, un „apel către timişoreni, pentru sportul timişorean”, în care le solicită companiilor, dar şi cetăţenilor să sprijine cu donaţii în bani şi prin cumpărarea de abonamente la meciuri „acum cele patru cluburi de prim eşalon ale oraşului”. Şi anume, echipa de fotbal ACS Poli, cea de rugby RCM UVT SARACENS, echipa de baschet BC Timişoara şi cea de handbal CH Politehnica.

„Urmare a unei decizii a Curţii de Conturi – numai la Timişoara dată, în toată ţara!-, am ajuns, cu toate cluburile, în mare dificultate: n-am mai putut da niciun ban – deşi am avea de unde- şi riscăm un adevărat dezastru. Eu am speranţa că forul naţional al Curţii de Conturi va admite contestaţia noastră şi va anula decizia Camerei de Conturi Timiş, iar dacă nu se va întâmpla aşa, că ne vom face dreptate instanţele de judecată; mai ales că forma noastră de organizare are dintru început girul judecătoriei! Dar, până atunci, echipele mor dacă nu le sprijinm!”, a scris Nicolae Robu pe reţeaua de socializare.

În final, edilul-şef îi încurajează pe timişoreni şi companii să sprijine cluburile sportive din oraş, „acum, cât încă nu e prea târziu! Haideţi, dragi timişoreni, să arătăm încă o dată, ţării întregi, ce poate Timişoara”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*