Ultimele stiri

Nicolae Robu are un nou consilier personal: un fost student la Universitatea Politehnica, pus director al INCUBOXX

nicolae robu robert kristof

Nicolae Robu, primarul Timișoarei, are un nou consilier personal. Este vorba despre Robert Kristof, un tânăr de 24 de ani, fost student al Universității Politehnica din Timișoara, care a fost pus director al incubatorului de afaceri INCUBOXX.

Edilul șef s-a decis să angajeze un nou consilier personal, după ce Alexandru Chirilă și-a dat demisia în urmă cu câteva luni. Primarul Robu are doar cuvinte de laudă la adresa lui Robert Kristof.

„Robert a fost student la Universitatea Politehnica la licență și este student la masterat. Îl cunosc din această postură și mi-am format de-a lungul timpului o părere foarte bună despre el, din moment ce am avut încredere să dau pe mâna lui și a colegilor cu care a făcut echipă INCUBOXX-ul, în acea perioadă de tranziție până când am reușit să angajăm o firmă de administrare, prin licitație. Toți indicatorii au fost depășiți cu mult și urmare a cunoașterii anterioare și a experienței foarte pozitive de la INCUBOXX am decis să-i propun să vină în echipa mea executivă pe postul de consilier personal”, a declarat, astăzi, Nicolae Robu.

Robert Kristof a absolvit Facultatea de Mecanică și s-a implicat, de-a lungul timpului, în diverse acțiuni de voluntariat. În anul 2012, Robert a a ajuns președinte al Ligii Studenților din Facultatea de Mecanică, perioadă în care l-a cunoscut pe primarul Robu. „După ce am absolvit Specializarea Mecatronică și Robotică am urmat programul de master Sisteme Robotice cu Inteligență Artificială. În cadrul masterului am avut prima provocare, când domnul primar a avut încredere în mine să coordonez INCUBOXX. În două luni am reușit să fac, împreună cu o echipă de tineri, ceea ce ar fi putut fi făcut în trei ani. Faptul că sunt mai tânăr înseamnă că sunt motivat să arăt că pot, nu este un dezavantaj”, a spus Robert Kristof.

Foto: Constantin Duma

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*