Ultimele stiri

Nicolae Robu, atac la peisagiști: sunt inculți și tot ce vor este doar să se bage-n seamă

Nicolae Robu

Lipsa copacilor din Piața Libertății încă iscă controverse. Peisagiștii nu se lasă și îi cer socoteală primarului Nicolae Robu, iar acesta nu renunță la ideea de a avea o piața de evenimente, o piață spațioasă și liberă.

„Vom avea puțini comparativ cu ce-au vrut și vor unii (102 copaci, spre exemplu!). Și că cei ce vor fi nu vor fi amplasați în partea centrală a pieței, pt că aceasta să poată fi piața de evenimente, dedicată în primul rand tinerilor -la suflet, nu după buletin!- și nu piață de citit ziarul la umbra pe o bancă”, a ținut să precizeze edilul.

Tot în acest context, primarul aruncă săgeți dure către peisagiști despre care spune că sunt inculți.

„Eu sunt un om rațional și, spre deosebire de autopretinșii peisagiști, care n-au făcut niciodată nimic, sunt inculți și tot ce vor este doar să se bage-n seamă, eu chiar iubesc vegetația și am plantat mii de copaci de când sunt Primar și garantez că alte mii vor urma”.

În plus, Robu atrage atenția că, la fel ca împăratul Franz Joseph, va planta copaci doar în zonele în care aceștia se potrivesc.

„Eu nu o vreau fara niciun copac, ci doar cu putini copaci si plantati cu cap, asa cum a plantat marele Imparat Franz Joseph cei doi copaci seculari din fata Garnizoanei si cum am plantat eu, deja, paltinul din stanga Casei Armatei. Dupa aceeasi logica, vom stabili si locul celorlalti copaci pe care ii vom planta”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*