Ultimele stiri

Nicolae Robu bombardează Guvernul cu apeluri mediatice pentru a-l convinge să dea bani Timișoarei

Primarul Nicolae Robu continuă seria lunară a apelurilor către Guvernul României. Prin vocea edilului-șef, Primăria solicită alocarea de fonduri de la bugetul de stat pentru obiectivele de interes major pentru Timişoara aflate în jurisdicţia Guvernului

În mesajul public adresat Guverunului, Nicolae Robu cere Guvernului României “să stopeze politica de ignorare a Municipiului Timişoara, unul dintre cei mai mari contributori la bugetul centralizat al României şi să aloce fonduri pentru finanțarea obiective de interes major pentru Timișoara, aflate în jurisdicția Guvernului”. Vorbim aici despre fințarea pentru demersurile de construire sau de reparații a următoarelor obiective:

centura Sud și centura Vest a Timișoarei, autostrada Timişoara – Arad, reparații capitale la Gara de Nord, reparații laTeatrul Național / Opera Română și la Sinagoga Cetate, construire bazin de înot olimpic, construire Sală Polivalentă, construire Spital Regional, construire corp nou la Spitalul de Copii în parteneriat cu Primăria Municipiului Timişoara.

Apelul face parte dintr-o serie mai veche de mesaje publice, pe care primarul vrea să le transmită până în momentul în care Guvernul îi va lua în calcul doleanțele.

1 Commentariu pe Nicolae Robu bombardează Guvernul cu apeluri mediatice pentru a-l convinge să dea bani Timișoarei

  1. David Nelu Oprea // 26 iunie 2014 a 13:16 // Răspunde

    V-a ales lumea sa stati la guvernare,doar asa aveati sanse sa faceti ceva prntru orasul asta,acum sa va dea Antonescu si Johanis,daca vreti sa fiti smecheri dati-va cu puterea,am avut doar primari din opozitie.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*