Ultimele stiri

Nicolae Robu: „Ceea ce a făcut Curtea de Conturi se cheamă poliție politică”

Nicolae Robu a spus astăzi în plenul Consiliului Local că gestiunea spațiilor verzi din oraș s-a făcut dintotdeauna greșit: „gestiunea spațiilor verzi în Timișoara s-a făcut dintotdeauna greşit, pentru că s-ar fi impus o hotărâre de consiliu local care spune că se face o delegare de servicii către operatori, dacă acţionarii sunt majoritari publici. Horticultura îndeplinește această condiție. Ar fi trebuit să fie o decizie, să scoatem la licitație diverse sectoare de spații verzi sau să facem o delegare către Horticultura”.

Ba mai mult, primarul Timișoarei a precizat că delegarea prevede că decizia trebuie luată în urma unei decizii care să spună că aspecte ar comporta.

„Ceea ce a făcut Curtea de Conturi la acestă misiune se cheamă poliție politică și mi-am asumat să scriu asta, eu am scris în raportul oficial pe care l-am dat. Noi parcurgem etapele legate de contestare și vom ajunge în instanță”, a mai spus Nicolae Robu.

Consilierul PC Nistor Geană a intervenit în discuție și a spus că ştie cum se dau contractele la licitaţii, încă Robu i-a spus să nu facă astfel de afirmații pentru că „dacă le faceți, eu vă dau în judecată să le susțineți”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*