Ultimele stiri

Nicolae Robu cere, din nou, bani de la Guvern pentru construcția noului corp al Spitalului de Copii. Cu ce sumă s-ar mulțumi

spitalul de copii

100 de milioane de lei – aceștia sunt banii necesari realizării noului corp de clădire al Spitalului de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara. Anul trecut, primăria Timișoara a luat decizia de a începe lucrările din fonduri proprii, în speranța că guvernanții vor aloca o parte din sumă.

Astăzi, primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a anunțat că Guvernul a alocat doar cinci milioane de lei pentru realizarea noului corp de clădire, bani care sunt insuficienți, motiv pentru care edilul șef nu este deloc mulțumit.

„Timișoara nu a primit de la bugetul centralizat al statului aproape nimic. Evident că am apreciat că au venit acei bani, dar trebuie spus că acei cinci milioane sunt dintr-o sută de milioane, cât e valoarea obiectivului. Aceasta înseamnă extrem de puțin”, a declarat Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei spune că nu a stat cu mâinile în sân, ci a făcut o adresă către Ministerul  Dezvoltării, în care a solicitat alocarea sumei de 20 de milioane de lei pentru realizarea noii clădiri. ”Am solicitat ca în 2015 să se aloce 20 de milioane de lei de la bugetul de stat sau în cazul în care bugetul nu ar suporta asta, atunci un minim de zece milioane de lei”, a mai precizat primarul Timișoarei.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*