Ultimele stiri

Nicolae Robu continuă războiul împotriva garajelor din oraș

Aleea Azurului

Nicolae Robu nu vrea să renunţe la ideea de a demola garajele amenajate pe lângă blocurile din mai multe cartiere ale oraşului. Edilul a declarat, în repetate rânduri, că aceste garaje strică aspectul oraşului și că trebuie să fie distruse cât mai repede. Cu toate acestea, nici el nu știe să spună când se vor face demolările.

Edilul a mai afirmat și că distrugerea garajelor nu se va face printr-o campanie, ci se va face atunci când, în locul lor, pot fi amenajate parcări și spații verzi.

„Spun un lucru care nu este prea popular, dar trebuie să spun, într-o anumită perspectivă de timp garajele trebuie să cam dispară, dacă vrem un oraș civilizat. În locul garajelor trebuie să avem, în cartiere, locuri de joacă, spații de odihnă, amenajări frumoase, spații verzi și, desigur, mașinile trebuie să fie ținute în parcări. Nu știu dacă informaţia de la Primărie este corectă, dar, cică, ar fi cam 8000 de garaje. Se pare că batem toate recordurile, nu am mai auzit să fie un număr așa de mare de garaje în oraşe comparabile cu Timișoara ca mărime. Nu e popular să spui ce am spus eu, pentru că deținătorii de garaje sigur că vor fi nemulțumiţi, ei au făcut cheltuieli pentru a construi aceste garaje, însă, sunt informat că li s-a atras atenția mereu că garajele nu vor fi ceva de termen foarte lung”, a transmis edilul.

Mai mult, acesta spune că indiferent de modul în care au fost construite garajele, respectiv legal sau ilegal, acestea trebuie să dispară. În cazul garajelor ilegale, lucrurile nu sunt foarte complicate pentru că aici nu se urmăreşte decât intrarea în legalitate. Situaţia mai dificilă apare în cazul construcţiilor făcute cu avize, pe terenuri concesionate de la Primărie. Cu toate acestea, Nicolae Robu spune că și aici lucrurile se pot rezolva pentru că există o clauză care specifică faptul că aceste terenuri trebuie eliberate în termen de 30 de zile, după ce proprietarii garajelor sunt notificaţi că acestea vor fi folosite în interesul cetăţenilor.

4 Commentarii pe Nicolae Robu continuă războiul împotriva garajelor din oraș

 1. JENANTE PREOCUPARI, in locul promisiunilor ramase „STERILE”, cu care a-ti „cumparat functia de EDIL” , Cum adica „legale sau ilegale”, !?, Explicitati-va Dle Prof. Univ Dr. Ing. !

 2. Tatar Gheorghe // 11 iunie 2014 a 21:21 // Răspunde

  Termenul de promisiune electorala trebuie eliminat de catre mass media di inlocuit cu cel de angajamente electorale.
  Termenul de promisiune nu presupune responsabilitate, promisiunea e promisiune, daca se poate e bine daca nu se poate iar e bine , asa este perceputa promisiunea in gandirea marii majoritati a populatiei actuale si este lipsita de onoare.
  Angajamentul presupune responsabilitate, respect si onoare.
  Sper sa ma fac inteles in randul analistilor a jurnalistilor s oamenilor politici si a populatiei,

 3. Tatar Gheorghe // 11 iunie 2014 a 21:23 // Răspunde

  Pentru TIMISOARA in raport cu CLUJUL, garajele trebuie demolate.

 4. tache stanca // 12 iunie 2014 a 14:07 // Răspunde

  Conform DEX: promisiune, promisiuni, s. f. Angajament prin care cineva se obligă să facă ceva; făgăduială. [Pr.: -si-u-] – Din fr. promission.
  Din această definiţie se înţelege că sunt sinonime. Sper că m-am făcut înţeles în rândul vorbitorilor de limba româna!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*