Ultimele stiri

Nicolae Robu crede că ACS Poli a făcut egal cu CSU Craiova din cauza „lipsei de concentrare” a jucătorilor

acs poli - craiova

ACS Poli nu a reuşit, aseară, să învingă echipa de fotbal a Craiovei pe terenul propriu, meciul s-a încheiat 1-1. Cu toate acestea, primarul Nicolae Robu nu este foarte supărat că echipa de fotbal a Timişoarei nu a câştigat.

Edilul şef le bate, însă, obrazul jucătorilor pentru că nu s-au concentrat în timpul meciului, mai ales că aproximativ 4.000 de suporteri au venit aseară pe stadionul „Dan Păltinişanu”.

„N-avem voie să pierdem la Viitorul! Hai Poli! Am pierdut, astăzi, din păcate, încă două puncte! Le-am pierdut, aşa este corect să ne exprimăm, pentru că am controlat jocul în cea mai mare parte a timpului, am condus cu 1-0 şi am avut o ocazie uriaşă de 2-0! De neînţeles -şi inacceptabil!- la jucătorii noştri au fost apatia şi lipsa de concentrare din ultima parte a meciului, când, de fapt, ar fi trebuit ca ei să arate dăruire totală, entuziasm, mai ales având alături, şi astăzi, nu mai puţin de 4.000 de suporteri, polişti adevăraţi!”, a scris, aseară, Nicolae Robu pe Facebook.

Potrivit primarului Timişoarei, ACS POli va avea un meci greu, la Viitorul, pe care o consideră o echipă foarte bună şi în mare formă. „Vreau să fie clar pentru toată lumea: n-avem voie să pierdem la Viitorul! Hai Poli!”, a conchis edilul şef pe reţeaua de socializare.

Foto: comisarul.ro

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*