Ultimele stiri

Nicolae Robu cu ochii pe cei care eliberează câinii adoptaţi. Ce sancţiuni noi propune primarul pentru cei care se ocupă de gestionarea populaţiei canine

Primăria Timişoara se pregăteşte să înceapă licitaţia pentru găsirea unei noi firme care să se ocupe de gestionarea populaţiei canine din oraş.  Nicolae Robu a declarat că pentru noul contract se va plăti mai puţin faţă de cel cu Danyflor, contract care a expirat în luna februarie. Mai mult, primarul vrea ca noua firmă să suporte mai multe sancţiuni dacă nu-şi respectă angajamentele.

„V-am spus, în urmă cu două săptămâni, că vor fi câteva idei noi care se vor regăsi în contract. Din start, vă spun că preţul plătit va fi mult mai mic decât cel de până acum. Pe de altă partea, societatea va avea de plătit despăgubiri persoanelor care vor fi muşcate. O altă noutate este că se vor opera penalităţi în funcţie de numărul de persoane care vor fi muşcate, conform înregistrărilor din spitalele din Timişoara. Un alt set de penalităţi vor fi aplicate în funcţie de câinii văzuţi pe stradă” a afirmat primarul.

Nicolae Robu a declarat şi că, din momentul în care se va semna contractul, primăria nu îşi va asuma răspunderea în ceea ce priveşte persoanele muşcate, aceasta revenindu-i noii societăţi care se va ocupa de patrupede.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*