Ultimele stiri

Nicolae Robu dă replica social-democraţilor. De ce a declarat că Titu Bojin şi Sorin Grindeanu spun „neadevăruri”

Nicolae Robu

Dacă în primă fază, Nicolae Robu s-a arătat puţin interesat de declaraţiile social-democraţilor Titu Bojin şi Sorin Grindeanu, după ce s-a informat mai bine din presă despre afirmaţiile acestora, primarul a hotărât să clarifice „neadevărurile”.

Preşedintele PSD Timiş, Titu Bojin, şi preşedintele PSD Timişoara, Sorin Grindeanu, au afirmat că Guvernul României a trimis numeroase fonduri pentru proiectele oraşului de pe Bega. De asemenea, Sorin Grindeanu a afirmat că primarul duce o „politică de lamentare”, respectiv, dă vina pe Guvern în ceea ce priveşte anumite proiecte.

„Abia astăzi, 11.04.2014, am avut ocazia să urmăresc declarațiile conducerii PSD, tandemul Titu Bojin – Sorin Grindeanu, privind pretinsa susținere de către Guvernul Ponta a proiectelor Timișoarei.

Stimați timișoreni, în viața mea nu am mai auzit atâtea neadevăruri, și, atenție, încă n-am intrat oficial în campanie! Păi, din spusele celor doi, Timișoara și Timișul ar fi primit cei mai mulți bani din întreaga țară! Mai mult, dl. Titu Bojin vorbește despre proiectele Timișoarei și ale orașelor și comunelor din județ, realizate din bani europeni, câștigați de primăriile lor, sau din venituri proprii, ca și cum Guvernul Ponta și Consiliul Județean, respectiv dânsul, ca președinte al Consiliului Județean, ar avea vreun merit pentru ele”, a comunicat vineri, seara, edilul.

Primarul a mai declarat că toate proiectele din Timişoara, care au fost finalizate în ultima perioadă, au fost realizate „prin truda Primăriei”.

„Zero implicare, zero merit al acestor oameni și al PSD vis-a-vis de TOATE proiectele pe care le-ați văzut finalizate sau în lucru în Timișoara ! TOATE acestea sunt realizate cu venituri proprii și / sau fonduri europene, prin truda Primăriei și numai a Primăriei!”, a mai spus Nicolae Robu.

Acesta a reamintit că Timişoara a primit „zero lei” de la Buget. De asemenea, a mai afirmat că proiecte precum: Centura de Sud, Centura de Vest, Racordul de la intrarea dinspre Arad la autostradă, Spitalul Regional şi Gara de Nord au primit tot „zero” fonduri.  Mai mult, Nicolae Robu a comunicat că aceste proiecte ţin direct de Guvern şi nu de Consiliul Judeţean sau de Primărie.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*