Ultimele stiri

Nicolae Robu despre evenimentele de ieri din CLT: noua coaliţie este „coaliţia împotriva Timişoarei”

Nicolae Robu

Astăzi Nicolae Robu s-a întâlnit cu presa pentru a discuta despre evenimentele petrecute ieri, în Consiliul Local. Edilul a afirmat că scandalul de ieri reprezintă „o zi neagră” pentru oraşul de pe Bega.

„Ieri a fost o zi neagră pentru Timişoara, o zi care nu ne-a făcut cinste, dar noi, cei de dreapta: PNL, PDL şi unii de la PNŢCD,un om cu conştiinţă – Petrică Folică, şi cu ajutorului unei persoane am reuşit să dejucăm măcar o parte din jocul incorect pus în scenă de o nouă coaliţie, coaliţia împotriva Timişoarei. Această coaliţie împotriva Timişoarei funcţionează de ceva vreme”, a afirmat primarul.

Acesta, însă, crede că în spatele jocurilor politice de ieri, se află Gheorghe Ciuhandu, pe care îl acuză de faptul că nu ar fi făcut destule în cei 16 ani, ca primar.

„Administraţia lui Ciuhandu nu a făcut nimic altceva decât plombe şi Bulevardul Liviu Rebreanu. Nu a făcut nimic pentru oraş. Aceiaşi oameni, cărora nu le-a păsat şi nu le va păsa niciodată de cetăţeni, s-au reunit acum într-o încercare disperată de a face ca nici alţii să nu aibă realizări, dacă ei sunt incapabili de a le avea”, a mai spus edilul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*