Ultimele stiri

Nicolae Robu despre fuziunea PNL-PDL: „Consider că s-a făcut un pas istoric în politica românească”

După ce reprezentanţii PDL şi ai PNL au aproabat sâmbătă, în unanimitate, într-un congres comun, protocolul de fuziune prin contopire dintre PDL şi PNL, Nicolae Robu și-a expus punctul de vedere și pe rețeaua de socializare Facebook.

„Consider că s-a făcut un pas istoric în politica românească. Principalele două partide de dreapta -PNL si PDL- au fuzionat, formând cea mai puternică forță politică a țării. Noul Partid Național Liberal va duce mai departe linia politică de dreapta pe care s-au manifestat până acum cele două partide, PNL, de 139 de ani -o istorie presărată cu realizări grandioase, incontestabile- și PDL, din 2007 încoace. Noul Partid Național Liberal își propune -și fără îndoială că va și reuși – să răspundă nevoilor și așteptărilor acelor români care își doresc o Românie în care ei să poată să-și asigure un trai decent, o viață frumoasă, prin ei înșiși, prin muncă, prin mintea, prin talentele, prin abilitățile lor, într-un climat sănătos dat de statul de drept, în cinste și corectitudine, respect de semeni și respect de sine. O Românie prosperă, o Românie performantă!”, a scris primarul Timișoarei.

Denumirea noului partid va fi Partidul Național Liberal (PNL). Conducerea partidului, la toate nivelurile, va fi asigurată de copreședinți până în anul 2017, când vor fi organizate primele alegeri interne în noul PNL.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*