Ultimele stiri

Nicolae Robu despre posibila candidatură a rectorului Universităţii de Vest la Colegiul 3: „îl ştiam un om de dreapta”

Rectorul Universităţii de Vest, Marilen Pirtea, vrea ca studenţii să beneficieze de mai multe facilităţi precum: un nou cămin, bilete la spectacolele de teatru sau cartele de masă. Acesta este de părere că Primăria Timişoara ar trebui să se ocupe de finanţarea unor astfel de proiecte, dar Nicolae Robu nu este convins de acest lucru.

„Nu vreau să fac prea multe comentarii. Aş vrea să îmi indice domnul rector Pirtea ţara din Uniunea Europeană în care se fac astfel de lucruri, pentru că sunt interesat să preiau modele de bună practică. În al doilea rând, mă aştept ca, măcar anul acesta, Universitatea de Vest să semneze, în speţă domnul rector, acel contract cu primăria şi RATT pentru ca şi studenţii de la Universitatea de Vest să aibă acele facilități instituite printr-o hotărâre a Consiliului Local, la iniţiativa mea, pentru transportul în comun gratuit, fără birocraţie”, a declarat edilul.

Primarul a mai adăugat şi faptul că rectorul universităţii nu i-a făcut oficial astfel de cereri şi că nu au discutat pe această temă. Nicolae Robu a fost întrebat şi despre candidatura lui Marilen Pirtea la funcţia de deputat al Colegiului 3. Edilul nu ştia despre această candidatură sau că rectorul va fi susţinut de PSD.

„Nu ştiu, mi-e greu să spun. Nu vreau să fac speculaţii. Dar din partea cui să candideze? Eu ştiam că domnul Pirtea e un om de dreapta. D-ul, de la PSD, o fi de la dreapta. Lăsând gluma la o parte eu, îl ştiam pe domnul Pirtea ca un om de dreapta, inclusiv prin propria asumare a unei astfel de orietări.”

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*