Ultimele stiri

Nicolae Robu, după ce a aflat că fostul primar al Timişoarei este urmărit penal: „E o mirare că are probleme”

nicolae robu

Procurorii DNA au decis să înceapă urmărirea penală faţă de fostul primar al Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu, pentru abuz în serviciu, alături de secretarul Ioan Cojocari, într-un dosar privind finanţarea echipei de fotbal Poli Timişoara.

Pe de altă parte, actualul primar al capitalei Banatului, Nicolae Robu, spune că nu are emoţii. „Nu am emoţii, pentru că sper că România este un stat de drept şi că, prin urmare, cine respectă legea este lăsat să-şi exercite atribuţiile. Mă surprinde că are probleme, având în vedere nişte hârtii pe care le-am văzut, prin care Curtea de Conturi de atunci a spus că este legală finanţarea. Eu nu sunt jurist şi nu sunt eu chemat să fac clarificări, dar e o mirare că domnul Ciuhandu are probleme”, a declarat Nicolae Robu.

Potrivit procurorilor, prejudiciul adus bugetului local se ridică la peste 30 de milioane de lei, după finanţarea ilegală a echipei de fotbal Poli Timişoara. Prin urmare, pentru recuperarea acestui prejudiciu, anchetatorii au luat decizia de a pune sechestru pe o casă a fostului primar Ciuhandu, iar conturile secretarului Ioan Cojocari au fost blocate.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*