Ultimele stiri

Nicolae Robu: „E o neobrăzare dusă peste limită”. Cine l-a supărat pe primar

După ce viceprimarul Traian Stoia şi-a exprimat nemulţumirea faţă de firma care ar fi trebuit să realizeze studiul de fezabilitate pentru skatepark-ul din Timişoara, acum şi edilul şef a vorbit despre situaţia fără precedent.

Aşa cum v-am anunţat săptămâna trecută, Traian Stoia a dezvăluit faptul că firma Urbanito City Concept SRL încearcă să forţeze mâna Primăriei în ceea ce priveşte realizarea skatepark-ului. Firma respectivă a prezentat Primăriei Timişoara mai multe variante pentru realizarea proiectului, iar după ce municipalitatea a ales varianta cu 1 milion de lei, au început să apară problemele.

„Societatea Urbanito City Concept, care a câştigat licitaţie pentru elaborarea studiului de fezabilitate, a skatepark-ului, din motive pe care nu reuşim să le aflăm, pentru că este imposibil să comunicăm cu această societate în ultima vreme, refuză să ne predea documentaţia pentru varianta de 1 milion lei a skateparkul-ui, încercând practic să ne oblige să acceptam o variantă de 1 milion de euro. Cu aşa ceva nu m-am mai întâlnit niciodată. E o neobrăzare dusă peste limită”, a afirmat primarul.

Acum se urmăreşte procesul pentru rezilierea contractului, iar oficialii Primăriei doresc să solicite daune din partea firmei care refuză să execute lucrarea.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*