Ultimele stiri

Nicolae Robu face apel către timişoreni: „Îi rog pe timişoreni să vină cu ce pot”

Nicolae Robu

Deşi Primăria Timişoara a anunţat, deja, că doreşte să ajute autorităţile din Serbia, Nicolae Robu a vorbit, şi el, astăzi, despre inundaţiile din ţara învecinată. Astfel, primarul a dorit să facă un apel către timişoreni pe care i-a rugat să doneze ceea ce pot.

„Primăria Municipiului Timişoara nu a putut rămâne indiferentă la nenorocirile unor confraţi de ai noştri din Serbia, de aceea vrem să venim in ajutorul unor năpăstuiţi. Am luat legătura cu Primăria din Novi Sad şi cu Consulatul Republicii Serbia în Timişoara şi iniţiem o campanie de strângere de bunuri pentru Serbia. Îi rog pe timişoreni să vină cu ce pot la sala de sport a liceului Electromotor. Azi în Consiliul Local voi propune Consiliului alocarea sumei de 100.000 de lei pentru ajutoarea victimelor. Vreau să vă spun că am avut două iniţiative, una a viceprimarului, din postura de consilier local, iniţiativă care a fost însoţită şi de această sumă şi o iniţiativă din partea consilierilor locali PDL, Adelina Tîrziu şi Ştefan Sandu. Evident că nu putem să generăm două hotărâri, dar le-am cuplat şi sunt sigur că iniţiatorii nu au nimic împotrivă să constituie o echipă pentru ajutor”, a declarat Nicolae Robu.

Edilul a anunţat că a luat legătura şi cu Perena în speranţa că aceasta vor dona apă pentru sinistraţi. Dacă apa nu poate fi donată, atunci Primăria e dispusă să plătească pentru aceste produse un preţ mai mic decât cel din magazine. Nicolae Robu a anunţat că a primit un răspuns afirmativ şi urmează să se discute dacă apa va fi donată sau cumpărată.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*