Ultimele stiri

Nicolae Robu: „Garantez că nu vom permite nimănui să facă absolut nicio șicană investitorilor din Timișoara”

Nicolae Robu, primarul Timișoarei, a lansat în cadrul conferinței de presă de astăzi un avertisment ferm grupurilor de interese nelegitime din Timișoara să se oprească din demersurile de descurajare a unor investiții în Timișoara. Robu spune că s-a încercat descurajarea investițiilor respective pentru a nu se ajunge să existe concurență pentru acele grupuri de interese. Ba mai multe, aceste lucruri s-au întâmplat cu mai mulți investitori în ultima lună.

„Vreau să lansez un avertisment ferm grupurilor de interese nelegitime din Timișoara sau care acționează nelegitim să se oprească din demersurile de descurajare a unor investiții în Timișoara. Am date concrete. Dacă se va mai întâmpla ce s-a întâmplat cu câțiva investitori, voi face cunoscute aceste date concrete, desigur condiționat de disponibilitatea celor care au pățit ce au pățit și de a veni alături de mine și de a susține ceea ce mi-au transmis, într-o manieră credibilă 100%. Unii doresc să nu le fie perturbate afacerile din orice domeniu.

E vorba de lucruri grave. Vreau să fie foarte clar pentru orice potențiali investitori. În Timișoara, aceste grupuri de interese nu au niciun cuvânt de spus. Le cer nici să nu intre în contact cu ele și să vină la primarul Municipiului Timișoara. Garantez, vor avea tot sprijinul pentru a face investiții benefice.

Au fost investitori care au vrut să facă investiții, le-am cerut să nu ia în seamă ce se aude, i-am asigurat că vor avea tot suportul legal al municipalității pentru a demara aceste investiții”, spune Robu.

Primarul îi asigură pe investitori că Timișoara este al doilea loc bun din România după București unde se pot face investiții.

„Vreau să afle toți investitorii că Timișoara este cel mai bun loc pentru investiții din România după București. Pe anul 2013 știți că am luat două premii: premiul pentru cel mai dinamic oraș din România și premiul pentru orașul cel mai propice pentru investiții din România, din provincii. Garantez că nu vom permite nimănui să facă absolut nicio șicană investitorilor din Timișoara”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*