Ultimele stiri

Nicolae Robu i-a „mustrat” pe cei de la Societatea Drumuri Municipale. Ce le-a cerut

Primarul Nicolae Robu i-a „mustrat” pe cei de la Societatea Drumuri Municipale pentru că nu se mobilizează în ceea ce priveşte lucrările de pe mai multe şantiere din oraş. Edilul a vorbit despre SDM, care este subcontractant al CCCF, atunci când se afla pe şantierul Michelangelo şi a promis că se va asigura personal că societatea nu va mai trage de timp atunci când vine vorba de şantiere.

„Orice lucrare câştigată este foarte bine venită pentru orice societate. SDM a câştigat, în ultima vreme, de când sunt eu primar, multe licitaţii şi, probabil, că era adevăr în speculaţiile că nu se prea preocupa SDM-ul să câştige licitaţiile. Iată că are potenţial şi poate veni cu oferte competitive şi cu oferte foarte bune şi poate câştiga licitaţii. La ora actuală SDM-ul are o mulţime de lucrări câştigate prin competiţie, în cadrul unor licitaţii”, a afirmat edilul.

Chiar dacă edilul vede potenţialul SDM, acesta nu s-a putut abţine să nu-i certe pentru lipsa de organizare de care au dat dovadă, în repetate rânduri.

„Este capabilă, dar, din păcate, nu reuşeşte să facă lucrul acesta prin autoorganizare competentă şi performantă, ci mai mult prin intervenţii, pe care trebuie să le am, personal, asupra SDM-ului, zilnic, aş putea spune. S-a înţeles că sunt angajamente luate faţă de mine, ieri, că va fi o mobilizare exemplară, aici şi pe alte şantiere, unde lucrările sunt pornite. Mi-am exprimat, în mai multe rânduri, nemulţumirea faţă de ritmul în care lucra SDM, dar vreau să subliniez ambele aspecte. Pe de-o parte ritmul nemulţumitor pe care l-am văzut la SDM, dar pe o parte, potenţialul pe care, de asemenea, l-am văzut. SDM este o firmă foarte puternică, are utilaje, are şi oameni şi sper să fie mai multă preocupare”, a declarat Nicolae Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*