Ultimele stiri

Nicolae Robu îi acuză pe fraţii Cristescu şi pe Gheorghe Ciuhandu pentru formarea noii majorităţi din CLT

După ce decizia PSD, PPDD şi PNŢCD de a forma noua majoritate în Consiliul Local a fost comunicată în această după amiază, acum, primarul Nicolae Robu a transmis şi el un mesaj pe această temă. Edilul este foarte acuzator şi anunţă că în spatele acestei colaborări se află nimeni alţii decât fraţii Cristescu şi fostul primar Gheorghe Ciuhandu.

„Ieri, făceam cunoscut că PSD încearcă din răsputeri să creeze noi majorități în Consiliul Local Timișoara și Consiliul Județean Timiș și că a scos la mezat funcțiile de Viceprimar, respectiv Vicepreședinte deținute actualmente de Dan Diaconu, respectiv Marian Vasile, doi tineri excepționali. Ei bine, dezvăluirile de ieri sunt la ora actuală confirmate, «noua majoritate» prezentând documentul oficial de inițiere a convocării de urgență a Consiliului Local cu ordinea de zi dezvăluită de mine. Voi face acum o nouă dezvăluire: artizanii acestei noi majorități sunt: Titu Bojin, Sorin Grindeanu, fostul primar Gheorghe Ciuhandu (da, ați citit bine!!!), probabil speriat de PSD pentru neregulile comise cât a fost primar și – cine alții dacă nu ei? – celebrii frați Cristescu, neîmpăcați că n-au nicio putere asupra Primăriei Timișoarei cu mine ca Primar. Pentru PSD și pentru clientela PSD – vorbesc doar generic, fără a face nominalizări -, este de neconceput, spre exemplu, să nu poată cumpăra o clădire care costă peste 720 000 de euro cu 100.000 de euro, să nu poată lua pe gratis de la stat, terenuri de zeci și chiar sute de milioane de euro prin HG 834, după ce-au luat zeci și zeci de clădiri, să nu poată obține «lucrări» prin trucarea licitațiilor, așa cum au fost obișnuiți, să nu poată promova oameni incompetenți și de proastă factură sub replica «ce-i dacă-s proști și / sau hoți, sunt proștii, respectiv hoții noștri» etc. Eu vă asigur că, indiferent ce se va întâmpla vineri, proiectele Timișoarei, cele peste 100 în derulare, vor continua și se vor finaliza cu succes, prin zbaterea, prin dedicarea mea cu toată ființă, așa cum am făcut și până acum. ”, a afirmat edilul într-un comunicat de presă.

Tot pe această cale, edilul s-a adresat şi timişorenilor pe care i-a asigurat că se va ocupa la fel de mult de administraţia locală: „Vă asigur că voi demara și alte lucrări mari pentru Timișoara, pentru care proiectele sunt la ora actuală în lucru: construcția de parcări supraterane, construcția de noi poduri peste Bega, construcția de noi subpasaje: subpasajul P-ța Victoriei, subpasajul Solventul, lărgirea de subpasaje existente: subpasajul Jiul, subpasajul Popa Șapca etc. etc. Capacitatea noastră de a implementa proiecte în practică – pe hârtie poate face proiecte oricine, e plină lumea de proiectanți – este reflectată de faptul că reușim să punem în operă 24 de proiecte pe fonduri europene din 24 – caz singular în România! -, prin comparație cu Consiliul Județean, care din 3 proiecte avute, implementează doar unul, la două renunțând prin ieșirea din termene fără ca măcar să le înceapă!  Alte 8 proiecte pe fonduri europene, pe lângă cele 24 menționate, vor intra, respectiv au și intrat deja în implementare, prin ele anvelopându-se aproape 100 de blocuri, respectiv reabilitându-se 3 licee de elită ale Timișoarei -Loga, Lenau, Calderon. Regret enorm poziția consilierilor PNȚCD: Boncea și Herzog, care, tocmai acum, în al 25-lea an de la Revoluție, când a început coagularea dreptei – şi noi am dat primele și cele mai tari semnale în acest sens -, au optat pentru un promis ciolan pe care eu îl voi transforma, însă, într-un biet oscior, să se alieze, total anacronic, cu stânga, la solicitarea celui care a distrus respectabilul partid istoric PNȚCD şi a ţinut Timişoara pe loc timp de 16 ani, lăsând-o, fără milă, pradă ţiganilor şi altor jecmănitori, Gheorghe Ciuhandu”.

1 Commentariu pe Nicolae Robu îi acuză pe fraţii Cristescu şi pe Gheorghe Ciuhandu pentru formarea noii majorităţi din CLT

  1. Cand va fi anchetat nemernicul de Ciuhandu pentru cat a furat, el si familia lui?

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*