Ultimele stiri

Nicolae Robu îi linişteşte pe timişoreni: „Nu avem nicio problemă cu proiectele europene din zona Cetate”. Ce se întâmplă pe strada Mercy

piatra cubica piata unirii

Deşi reprezentanţii PSD Timiş au vehiculat de mai multe ori că Timişoara este în pericol de a pierde finanţarea pentru proiectele europene care se derulează în centrul istoric al oraşului, Nicolae Robu spune că nu este nicio problemă.

„Reabilitarea centrului istoric al Timişoarei este finalizată în proporţie de 90 %. Nu avem nicio problemă cu proiecte europene din zona Cetate şi de pe malurile Begăi”, a dat asigurări edilul-şef.

Potrivit primarului Timişoarei, în această săptămână a ajuns şi piatra necesară pentru pavarea străzii Mercy, din Italia, astfel că totul este sub control. „Am depăşit orice emoţie, pentru că restul pietrei necesare vine de la cariere din România, deci este mai simplu să asigurăm ritmicitate în furnizare. Piatra de pe Mercy a venit din Italia, o piatră rară şi nu am avut alternative. Cei de la cariera din Italia ne-am mai livrat piatră, dar nu avea aceeaşi culoare ca cea primită prima oară şi am preferat să întârziem cu lucrările până cei de la carieră au ajuns din nou la piatra cu care am început. Este foarte frumos ce a venit acum, vom face din strada Mercy o minunăţie”, a explicat Nicolae Robu.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*