Ultimele stiri

Nicolae Robu îi transmite un nou mesaj lui Victor Ponta

Nicolae Robu

Deşi a vorbit deja, în repetate rânduri, despre faptul că USL este „dezamăgitor” şi că PSD, la nivel naţional, a fost mai preocupat de a acapara putere, în loc să se concentreze asupra problemelor ţării, Nicolae Robu revine cu un nou mesaj pentru PSD şi  prim-ministrul Victor Ponta.

„Este regretabil că PSD, la nivel național – la nivel local eu n-am ce să le reproşez colegilor pt. modul în care am cooperat până acum şi îmi doresc să continuăm pe aceeaşi linie – se dovedeşte preocupat doar cum să acapareze cât mai multă putere, îndepărtându-se total de ideea de fair-play în raport cu partenerii şi, mai grav, detaşându-se cu cinism de problemele reale ale ţării. De altfel, această linie de conduită a început imediat după alegerile parlamentare, cu ocazia constituirii Guvernului, când s-a venit cu această structură guvernamentală nemaiîntâlnită în România și, probabil, nici prin alte părți. Iar acum, ea este dusă și mai departe, prin încercarea de a crea încă un post de Vicepremier, pt. liderul PC, mai nou și mai vechi aliat PSD. Păi domnule Ponta, despre ce paritate PSD-PNL mai putem vorbi, când dv. puneți de o parte a liniei de referință PSD cu acoliții, prin: Premier, un Vicepremier PSD, un Vicepremier UNPR, un Vicepremier PC, iar de cealaltă parte PNL, printr-un Vicepremier? Așa paritate am promis noi electoratului, pt. așa ceva am primit mandat prin voturile obținute ÎMPREUNĂ? Este adevărat că dl. Klaus Johannis face cât tot pachetul PSD+acoliți menționat sau chiar mai mult, dar nu despre asta este vorba. O spun răspicat: eu, colegii mei din Timiș și, sunt convins, toți ceilalți liberali, nu vom accepta NICIODATĂ să fim tratați astfel, să fim puși pe picior de egalitate cu partide-remorcă, agățate mereu de câte-o locomotivă, ba la stânga, ba la dreapta, după… bătaia vântului, partide care şi-au făcut un mod de a exista din a se sustrage legitimizării prin votul cetăţenilor. Eu lansez un apel la raţiune şi responsabilitate: NE-AU VOTAT MILIOANE DE CETĂŢENI PENTRU A GUVERNA ÎMPREUNĂ PÂNĂ ÎN 2016, CU VICTOR PONTA PREMIER ŞI ÎN CONDIŢII DE PARITATE DE PORTOFOLII MINISTERIALE, ŞI PENTRU A DA ÎMPREUNĂ VIITORUL PREŞEDINTE AL ROMÂNIEI, ÎN PERSOANA PREŞEDINTELUI PNL CRIN ANTONESCU. HAIDEŢI, ATUNCI, SĂ FACEM ASTA, SĂ LĂSĂM POLITICIANISMELE LA O PARTE ŞI SĂ NE OCUPĂM DE PROBLEMELE ŢĂRII ŞI ALE COMUNITĂŢILOR LOCALE”, a comunicat Nicolae Robu.

1 Commentariu pe Nicolae Robu îi transmite un nou mesaj lui Victor Ponta

  1. Nicio alianta nu a rezistat un mandat intreg in ROmanica. Cand sunt in opozitie, se inteleg, urla, striga, promit multe…totul e foarte roz,
    Cand ajung la guvernare, au numai interese personale sau de grup, de poporul care i-a votat uita!!! Asa se intampla acum si cu USL.
    Vor sfarsi la fel ca si PDL, la groapa de gunoi a politicii.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*