Ultimele stiri

Nicolae Robu, într-o nouă vizită de lucru. De data aceasta, în Israel. Cu cine s-a pozat în Ierusalim FOTO

robu primar new york

Nicolae Robu, primarul Timişoarei, a plecat într-o nouă vizită de lucru. De data aceasta, edilul-şef a ajuns în Israel pentru a participa, de astăzi până joi, la „30-th International Mayors Conference”, în Ierusalim.

„În prima parte a zilei, au avut loc prezentări şi discuţii extrem de interesante, pe teme ce ţin de conceptul de „smart city”. În trecere fie spus, m-am bucurat să aud persoana care a vorbit despre problema parcărilor în marile oraşe, afirmând, cu mândrie, că, în Tel Aviv, parcarea se plăteşte exclusiv cu telefonul şi că acesta este viitorul peste tot! În partea a doua a zilei, am vizitat Muzeul Holocaustului. Impresionant, absolut impresionant! Cuvintele n-au cum să exprime sentimentele trăite acolo”, a scris Nicolae Robu pe Facebook.

Primarul Timişoarei a mai precizat pe reţeaua de socializare că la conferinţa din Israel participă mari personalităţi, printre care şi primarul New York-ului, Bill de Blasio, cu care s-a şi pozat, primarul Istanbul-ului sau guvernatorul Taiwan-ului.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*